Palvelumme ja ihonhoitotuotteet


TIMANTTIKUORINTA

Timanttikuorinta on kivuton ja erittäin tehokas hoito moniin ihon eri ongelmiin. Hoito puhdistaa, uudistaa ihoa, supistaa ihohuokosia, pehmentää arpia, vähentää pigmentaatiota ja tehostaa ihosolujen uudistumista. Ihon ulointa kerrosta kuoritaan mekaanisesti, jolloin ihon epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut poistuvat, tuloksena puhtaampi ja kirkkaampi iho. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle iholle. Hoidon jälkeen ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaasti ja niiden vaikutus tehostuu.

Hinta alk. 90€


LED VALOHOITO

LED valohoito stimuloi soluja, fibroblasteja, jotka tuottavat kollageenia ja näin iho uusiutuu nopeammin sekä antaa raikkaamman ihonvärin. Hoidon monipuolisuuden vuoksi tätä hoitoa voidaan käyttää myös mm. aknen, punoituksen hoidossa sekä yhdistää myös useaan muuhun hoitoon.

Suositellaan sarjahoitona. Suositusmäärä hoidolle on useimmiten 4-8krt/1-2krt vkossa.

Hinta 50€


ZO HOIDOT

Elvyttäminen. Kirkastaminen. Kosteutus.

ZO hoidot tarjoavat uusimmat ja tehokkaimmat ainesosat ihonhoidossa. Hoidoilla pystytään hoitamaan ja ylläpitämään ihon omia toimintoja samalla saaden iholla terve, kaunis hehku.

Hinta alk. 150€


MIKRONEULAUSKYNÄ


Mikäli etsit edistyneempää mikroneulaus kokemusta ja tuloksia, niin mikroneulauskynä on hyvä vaihtoehto sinulle - se vie mikroneulauksen uudelle tasolle. Tämä hoito parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta. Mikroneulauskynän mikroneulat läpäisevät ihon kohtisuoraan ja estävät epätoivottujen ihovaurioiden syntymisen. Mikroneulauksella voidaan hoitaa mm. ihon veltostuneisuutta, laajentuneita huokoisia, pigmenttimuutoksia, couperosa/rosacea ihoa sekä arpia. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Mikroneulaukseen valitulla hoitoseerumilla on myös merkitystä hoidon tehokkuuteen. 

Skinmedissä on tarjolla APFG-peptidi seerumi, joka vaikuttaa tehokkaasti ihon uusiutumiseen. Tarkoitettu aikuisille naisille 40+, joilla on alkavia tai jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä. Toisena seerumina Skinmed käyttää AQ Seerumia, joka on tarkoitettu vaativammalle, ikääntyneelle iholle.

Hinta alk. 220€


MESOTERAPIA

Mesoterapia hoito on ihon pintaa hoitava hoito. Se parantaa ihon laatua, elvyttää, kosteuttaa ja se sopii täydentämään muita hoitoja. Skinmedissä mesoterapialiuoksina käytetään ainoastaan sterilejä CE-merkittyjä valmisteita. Suositellaan sarjahoitona.

Hinta kasvot alk. 240€


INJEKTIOT- Ihon syväkosteutukseen ja pintaryppyjen hoitoon

Injektiohoidoilla pystytään myös vaikuttamaan yleiseen ihon kosteutukseen sekä hoitamaan hentoja pintaryppyjä. Hyaluronihapolla on ainutlaatuinen kyky sitoa vettä ja siten kosteuttaa ihoa. Ihosta tulee näin tasaisempi ja nuorekkaampi. Hoitoalueina voi olla kasvot, kaula, decolte, kädet ja huulet.

Injektiohoidot eivät siis aina tarkoita täyteainehoitoja vaan niistä voidaan puhua myös silloin kuin tarkoitetaan ihon syväkosteutusta. Kyseessä on tällöin koostumukseltaan huomattavasti ohuempi hyaluronihappovalmiste.

Hinnat alk. 300€/ 1ml


TRIFRACTIONAL

Pollogenin TriFractional on tehokas, ihanteellinen hoito niille, jotka haluavat kiinteämmän, tasaisemman ja kirkkaamman ihon. Hoidolla tasoitetaan ryppyjä ja hienoja juonteita sekä voidaan häivyttää aknearpia. Näin iho saa raikkaamman ulkonäön! Voluderm ja TriFractional hoito voidaan yhdistää hoitosuunnitelmaan, jolloin hoidon tuloksista saadaan entistä tehokkaampi ja pitkäaikaisempi.

Erinomainen hoito uudistamaan ihoa! Hoito sopii kasvojen lisäksi, kaulan & decolten alueelle.

Hinta alk. 850€/ hoitoalue


VOLUDERM

Maailman johtavan laitevalmistajan Pollogenin VoluDerm on FDA:n hyväksymä vallankumouksellinen uusi sairaanhoitajien ja lääkäreiden käyttöön tarkoitettu anti-aging hoitolaite. Hoidon on kliiniisesti todistettu vähentävän ikääntymisen merkkejä. Hoidossa yhdistyvät mikroneulaus ja radiofrekvenssienergia, jolla saa ihoa nuorentavia vaikutuksia. VoluDerm on turvallinen ja tehokas ihoa kiinteyttävä hoito. Hoidon on kliinisesti todistettu lisäävän ihon kollageenin uudistumista ja luonnollista hyaluronihapon tuotantoa.

Hinta alk. 550€/ hoitoalue


TÄYTEAINEET

Täyteainehoidot sopivat kaikille niille, ketka kokevat ikääntymisen merkit häiritseviksi. Täyteaineilla voidaan korostaa omia piirteitä sekä tuoda takaisin nuorekkuutta! Juonteet, uurteet, volyymin häviäminen poskilta sekä huulten täyteläistäminen ovat yleisimmät hoitoalueet.

Hoidon vaikutus on yksilöllistä riippuen hoitoalueesta ja sen lähtötilanteesta sekä myös omasta aineenvaihdunnasta. Parhaimmillaan tulos voi kestää jopa 1 - 1,5v.

Hinnat alk. 400€/ 1ml


BOTULIINITOKSIINI

Botuliinihoitoja käytetään esteettisinä hoitoina silloin kun halutaan tilapäisesti rauhoittaa lihasten toimintaa. Tyypillisimmät hoitoalueet on naururypyt silmien ympärillä, sibeliusryppy ja otsan vaakatason juonteet. Vaikutus alkaa näkyä usein 3-5pvn päivän kuluttua hoidosta ja hoidon vaikutus on keskimäärin 3 - 4kk.

Hinta alk. 280€


BELKYRA

Ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä esteettinen, ei-kirurginen hoitomuoto kaksoisleuan hoitoon silloin kun rasvan kertymisellä on psykologinen vaikutus ulkonäköön. Vaikuttavana aineena deoksikoolihappo, joka tuhoaa pysyvästi rasvasoluja.

Koulutettu terveydenhuollon ammattilainen injektoi useita pistoksia leuan alle, jolloin rasvasolut alkavat lopullisesti hajota. Hoitosuositukset 2-4 krt/ 6-8vkon välein.

Hinta alk. 900€


Varaa aikasi!

IHONHOITOTUOTTEET

Me olemme valinneet valikoimaamme parhaat mahdolliset tuotesarjat, jotta sinun käytössäsi olisi myös kotona laadukkaat ja korkeatasoiset ihonhoitotuotteet!

ZO Skin Health ja ZO Medical on amerikkalainen ihonhoitosarja, jolla on laaja, monipuoinen tuotevalikoima.  Useat sarjan tuotteet sisältävät mm. retinolia eri vahvuuksina, salisyylihappoa ja antioksidantteja. Ihonhoitotuotteet tukevat ihon päivittäistä terveyttä ennaltaehkäisten, hoitaen ja ylläpitäen ihon hyvinvointia. ZO Medical tuotteet ovat saatavissa ainoastaan sairaanhoitajan konsultaation kautta. https://zoskinhealth.com

Teoxane on Sveitsiläinen ihonhoitosarja, jonka ihonhoitotuotteet sisältää RHA- hyaluronihappoa, ihoa uudistavia ainesosia, antioksidantteja sekä vitamiineja. Tuotteet soveltuvat kaiken ikäisille, myös herkimmälle iholle. Ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta tuotteet kosteuttavat, vahvistavat ja heleyttävät ihoa. https://teoxane.com/en/skincare

Coloresciense on amerikkalainen erittäin puhdas mineraalimeikkisarja, jonka valikoimaan kuuluu laadukkaat aurinkosuojat, mineraalipuuterit, primerit ja meikkivoiteet. Tuotteet sopivat myös pohjoismaalaiselle iholle upeiden ja luonnollisten värisävyjen ansiosta. https://www.colorescience.com Tervetuloa tuoteostoksille!